The Blues Army Live Chat

Ini permanent post. Teruskan membaca latest artikel kat bawah.

Sunday, May 2, 2010

2 Tenkiu Stevie G!!

Wohooo!! Seperti yang aku ramalkan, Chelsea berjaya meraih kemenangan 2-0 ke atas Liverpool!! Kemenangan nie sememangnya penting, kini kita sudah 4 mata di atas Manure, sekiranya Manure kalah ke atas Sundal Land sebentar lagi, secara rasminya Chelsea akan merangkul trofi EPL..Seri pon dah cukup bagi aku, kerana kita mempunyai Goal Difference yang lebih superior dari Manure..Seri atau Kalah, kamon Sundal Land!! (aku dah siap sedia nak post Chelsea-EPL Champion, hehe...) Gol2 dijaringkan oleh Didi dan Lampard, masing2 satu setiap separuh masa..Sekiranya Kalou dan Malouda lebih tajam, atau Reina tak bermain, aku rasa boleh 5-0 game malam nie..Liverpool sememangnya tak bersemangat main malam nie, ada konspirasi ke tak, pedulikan, Chelsea is the better team dan layak menang..Tetapi aku memang salute Gerrard, dia sememangnya True Kop, dan wira Liverpool..Bueno Passe, Stevie G!!

Mesej Stevie G kepada bebudak Manure


2 comments:

nirelwof said...

liverfool pun sokong chelsea...

abis la men yuu...takde harapan lah diorang...wahahaha

Raiden said...

haha..nice assist dari Gerrard to Drogba..Chelsea akan menang dan berparti minggu depan!!