The Blues Army Live Chat

Ini permanent post. Teruskan membaca latest artikel kat bawah.

Monday, April 26, 2010

2 Stok Belasahan!!


Ahh taktau nak letak tajuk pe, "7 th heaven" dah jadi amat tipikal, terpaksa la aku letak tajuk lain, kahkah..Dalam preview, aku mengharapkan kita beraksi aggresive, ternyata Chelsea berjaya melaksanakannya..Menang 7-0, tak terkejut?? haha mungkin sebab nie kali ketiga kita berjaya melakukannya..Kita mendapat 7-2 (Sunderland), 7-1 (Villains), dan kali nie bertambah hebat dan aku rasa paling menarik antara dua game sebelum nie, 7-0 (Stok Belasahan) adalah persembahan yang paling perfect dari Chelsea pernah aku saksikan..Hatrik (3) dari Kalou, 2 gol dari Super frank, 1 gol masing-masing dari Sturridge dan Malouda cukup untuk melengkapkan pesta gol di Bridge..Carletto, aku memang respek, di bawah rejimnya, kemenangan 5-7 gol dah jadi macam lumrah lak, gol melimpah ruah, we have become Entertainer!! dah tentu akan menggembirakan Roman yang mahukan Beautiful Football, juga Fan Chelsea yang memang teruja tengok falsafah attacking yang dibawa Carletto..Satu lagi saat yang menggembirakan dah tentu bila dapat melihat Young Blues turut serta berparti, Sturridge ( Gol ke-6) dan Sam Hutchinson (Assist gol ke-5), Good Job, Carlo!!..Sememangnya masa depan cerah untuk youngsters kita..Result nie gak memberikan kita kelebihan mutlak dari segi Goal Difference, kini 61 ( lebih 8 dari Manure)..Kita semakin hampir untuk dinobatkan EPL Champion, baki match premiership tinggal 2, next team untuk dihancurkan, Fool..KTBFFH!!


2 comments:

ahmad said...

kita x mengharapkan penalti semata-mata utk menang... wakakakaka...

R.K said...

tak biasa ghua tengok lu emosi dalam tulisan . kali ni betul-betul taruh punya bro !

KTBFFH .