The Blues Army Live Chat

Ini permanent post. Teruskan membaca latest artikel kat bawah.

Wednesday, March 31, 2010

5 Treble?? Trouble la..Senyuman Sinis di Pagi Hari :)


Owh takde detik paling syahdu selain melihat Manure kalah kena debik dengan Bayern semalam 2-1..Berita lain yang manambah garam pada luka di hati Fan2 Setan Merah adalah Rooney the Shrek injured di penghujung match dan bakal terlepas match lawan Chelsea sabtu nie..Shrek nie memang threat utama Manure so tanpa dia dah tentu berita baik untuk The Blues..Jangan salah sangka, aku bukanlah Haters yang mengharapkan pemain team lawan injured, masa Ramsey patah kaki pon aku simpati gak dengan Sengal, siap wish lagi pakai SMS, sportmanship punyer pasal..Tapi biler Shrek cedera, aku tak terasa simpati pulak, sebab apa?? Mungkin sebab nie Manure-team paling sialan, overrated, cheater, berat sebelah, kuat suap referee dan banyak menang naseb..tak perlu aku sebut banyak; dari injury time 4 min jadi 6 minit, foul luar kotak jadi penalti, dan tak perlu kot aku sebut kemenangan naseb diorang final CL 2007..anggap la ni Hukum Karma, what goes around comes around!!..Emm jika ada Rooney, ak bajet Chelsea menang 2-1 je kat Old Kerepot, tanpa Rooney, fuhh amat menyelerakan 3-0 ak target!! Sememangnya akan menjadi sweet revenge sabtu nie, minggu depan ada ex-Chelsea Bro Robben lak, Shrek takde, bungkus la Manure..dari nak tiga piala, Treble ke Trouble, peluk la Darling Cup tu kuat2 kehkeh..Mighty Chelsea for Double!! KTBFFH!!



5 comments:

R.K said...

all hail the blues !

Raiden said...

Fan MU-sudah jatuh ditimpa tangga

Fan Chelsea-pucuk dicita ulam mendatang

MU 0-Chelsea 3

Haha..KTBFFH!!

fS-86 said...

kompom chelsea menang. kalau tak menang aku potong kuku jari telunjuk yang aku dah simpan 1 bulan. huhu

j or ji said...

hehe.

mari kita lihat siapa yang kene.

dengan rooney atau tanpa rooney, manchester united akan menhantar ancelotti balik itali.

Raiden said...

fS-86, biar betul?? haha nazar ke ape..

jorji, kite tgok je la nanti hehe..