The Blues Army Live Chat

Ini permanent post. Teruskan membaca latest artikel kat bawah.

Thursday, January 21, 2010

4 Kelab peminat Joe Cole

Aktiviti hujung minggu Kelab Peminat Joe Cole di depan Jusco Mall, Ipoh

Joe Cole memang banyak Fan, terutamanya selepas die tak dapat lagi sambungan kontrak dari Chelsea..Hujung summer nie die leh kuar sebagai Free Agent so ramai yang berebut2 untuk mendaftar sebagai member of Joe Cole Fan Club..

Haritu ak pegi jusco Mall, dan menemuramah beberapa fan Joe di sana..

Ikuti komen2 fan Joe :

Leonardo (Milan)
"Joe Cole? Ak xpenah lak nak beli die..haritu ak bagi komen citer G.I Joe mmg best dan patut dijadikan sekuel..suke ati korang je putar belit citer..!@@##$$$%%%&& (dalam bahasa Itali)"




Redknapp (Tottenham)
" Ya, ak mmg nak beli die sbb Joe Cole mmg bekas player ak mase die kat West Ham..ak mmg suke beli pemain yang ak penah latih..Kalo ak dapat latih Harimau Muda psnie, dah tentu satu skuad Spurs ak bawak sekali ke Malaysia"




Benitez (Fool)
"Kalo Joe free agent atau senang kate free baru ak amik la..Maxi pon ak dapat free..Ak dah insaf tak nak beli player mahal2 sume xjadi Keane, Babel, Aquilani..ak mane ad duit skang tabung ayam anak ak yang ak pecahkan semalam pon ad 8 kupang je xcukup nak nak beli pencukur untuk shave goatee stailo ak nie"


Mancini (Money City)
"Joe Cole ad masalah ngan Chelsea?? kami mesti nak beli!! Kami mmg suke beli pemain bermasalah nie..cita2 kami nak menjadi kelab pengumpul pemain bermasalah supaya senang kami digelakkan oleh orang lain..Gelar lah kami Gelak tikus..Tevez, Robinho dan Adebayor kami dah dapat..Robinho paling berharga sebab harga die paling mahal dan paling bermasalah..Saya amat bangga dengan skuad saya"

Alex Pak Gasang (MU)
"emm ad gak hasrat murni saya nak amik Joe Cole sebab winger2 kami dah tak best..jap2 saye tanye big boss Glazer jap..(5 minit berlalu)..emm xbleh kot, stadium old nak reput tak dapat jual lagi la..esok2 la call saye k"



Ak berjumpa gak muke familiar dari kem Chelsea yang memberikan sokongan kepada Joe untuk terus stay :

Bruce Buck (Chairman Chelsea)
"Saye mmg minat Joe Cole dari dulu dan saya harap die dapat stay sebab kalo die x stay mgkin saya akan merajuk dan berpindah ke Hawaii"




Super Frankie Lampard
" Joe antara best friend saya dan saya harap die stay..kalo die blah mmg rugi sebab xde sape yang lagi banyak skill dari joe..Kalo Joe chow, mgkin Ashley Cole patut menjadi winger coz name diorang hampir same.."

4 comments:

R.K said...

uish .. jangan lah dia blah .. kalau secong half of the season ni dia tak injured , rasenye boleh kot sambung kontrak ..

dah lah deco hampeh .. essien plak injured after injured .. matic muda lagi .. ish .. sayang aku kat joseph ni sebagai player ..

Raiden said...

Betul R.K..tanpa injury, Joe adalah pemain terbaik kita di atas padang..masalah die nie macam Robben, made of glass tu kelab xnak sambung kontrak..

Raiden said...

mungkin kena blaja ngan lampard, xpenah ad injured truk2 dalam mase 8 tahun main tok Chelsea..Mr.Consistency!!

eddie dewanaga said...

Cole mmg berniat nak main sampai pencen utk chelsea, tengok aje laaa camana.