The Blues Army Live Chat

Ini permanent post. Teruskan membaca latest artikel kat bawah.

Monday, October 17, 2011

1 Happy Birthday, AVB!!


Selamat melangkah ke umur 34 buat manager termuda Chelsea..Walaupun mempunyai usia hampir seperti pemain2 senior The Blues, ia bukannya penghalang buat AVB mempamerkan semangat kepimpinan luar biasa sekaligus meraih rasa hormat dari pemain mahupun penyokong sendiri. Aku sendiri secara jujurnya kagum dengan suasana positif semenjak di bawah kendalian AVB. Adakah ini manager yang bakal melenyapkan dominasi player-power di kem Chelsea?? Mudah-mudahan.

Kemenangan 3-1 ke atas Everton?? Anggaplah ia hadiah dari para pemain buat AVB. Walaupun masih awal, aku dah boleh nampak potensi kita sebagai juara. Kalau dahulu separuh mati nak menang lawan Everton, malam semalam rasa macam menang lawan kelab Coca Cola je. AVB nie kecil2 cili padi. Tak mustahil kita bakal melihat seorang lagi manager muda mengemudi Chelsea umpama Jose dengan lagaknya memegang trofi EPL di hadapan veteran Pak Alex tua kerepot dan Haji Bakhil Wenger penghujung musim.


1 comment:

frank said...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. We are happy to offer you a 10% discount to our Online Store if you do so. Please email me back and I would be happy to give you our link.

Thanks!

Frank
frank641w@gmail.com